Begynt å sy


Så.. I det siste har jeg begynt å sy. Grunnen til dette er at jeg sliter med å finne bukser som passer. Enten så passer det rundt rumpa og ikke i låra eller så passer de rundt låra og jeg får ikke knept på meg buksa, og uansett så passer de aldri i lengden. Aldri. Har også funnet ut at jeg har ganske lang overkropp i forhold til den normale størrelsen som kan kjøpes i butikkene. Så hva skal ei jente gjøre når egentlig ingen klær passer perfekt? Tanken har slått meg lenge, men det å begynne å sy egne klær høres utrolig grelt ut. For mye av det man ser av hjemmesydde klær var utrolig rart i mine øyne. Så var jeg på en fest med KSG folk og ei venninne snakka om å sy egne kjoler og hun hadde på seg en utrolig flott og perfekt kjole! Jeg mener du ser bra ut når du er komfortabel i eget skjell, men gud hun så bra ut! Så jeg spurte og svare var så enkelt som By Hand London.. 


I dag er ordene musikk i mine ører.. Så dagen der på bestilte jeg min første mønster fra dem. Elisalex dress. Og ikke lenge etter kom også Anna dress i posten! Fantastisk! Gubben har jo blitt så innmari lei av symaskinlyden at han drømmer om det til og med.. Men frelst er jeg. Så nå går jeg omtrent aldri i bukse mer, med mindre det er tights og da er det tights og ikke bukse. Befriende. Fikk også Georgia dress og Flora dress til bursdagen min av Julie og sydd dem begge! Utrolig gøy. Alt passer og jeg føler meg fantastisk vakker hver dag ^^ Til og med begynt å gi det i gave også til både bestevenninne Trine som var i ekstase og kusine mi. Her er bilde av kjolene jeg har sydd foreløpig:

Elisalex dress
Elisalex dress

Elisalex dress
Elisalex dress

Anna Dress
Anna Dress

Anna Dress
Elisalex Dress
Anna Dre
Anna Dress fabric

Elisalex dress
Pleat skirt
Elisalex dress
Elisalex Fabric


Sophie Bach Meuche

What do you think?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.